Моника Стефановска е позната македонска каратистка, во услови на ковид-19 пандемија, не престанува да тренира  и да ја одржува формата.

Македонската репрезентативка се прилагодува на условите за тренинг во новата нормалност за спортистите, изгледа фантастично, тренира напорно…