Пријателите од „RPM“ овојпат одлучија да посветат некоја минута на Дарко и неговото Фичо.

Ова е прва епизода од серијалот RPM Classics.

Веруваме дека за момент ќе се навратите во минатото коло полуларното Фичо беше секојдневна глетка по улиците во Македонија.