Македонската футсал репрезентација на дуелот против Косово ќе се обиде да го поправи впечатокот од дуелот против Словенија во рамки на претквалификациите за СП во футсал.

Според видеото може да се виде дека македонските репрезентативци се максимално мотивирани да се прикажат во вистинско светло пред скопската и македонска публика.