Хорхе Масвидал испиша историја во УФЦ откако го нокаутираше Бен Аскерн во велтер  категорија во Лас Вегас  по само 3 секунди борба.

На Масвидал му беа потребни три секунди да го нокаутира  Аскерн  иако службено е запишано дека нокаутот се случил по пет секунди. Ова е најбрзиот нокаут во историјата на УФЦ .

ВИДЕО: