Чешкиот УФЦ борец,  Јиржи Прохаска во Лас Вегас го совлада Роминик Рејес на брутален и неверојатен начин.

Борбата до завршниот удар беше неизвесна и тешка а според многумина едн од најдобрите во оваа година.

Еве дел од најдоброто од победата на Прохаска против Рејес.