Во  УФЦ-261, се одржа меч пред 15.000 гледачи во Џексонвил, Флорида, на главниот дел од спектаклот,  Камару Усман  го реши  Хорхе Масвидал со нокаут.

Усман кој доаѓа од Нигерија го победи противникот но и публиката која не му беше наклонета, Хорхе Масвидал никогаш не бил нокаутиран во УФЦ.