Минатиот месец во Португалија се одржа борба во ММА меѓу Едер Лопез и Диог Невес, ништо немаше да биде спектакуларно ако не се случеше ситуација која ретко се случува на рингот.

Лопез и Невес завршија на подот со нокаут по еден жесток дуел, и двајцата беа нокаутирани, ситуацијата се прераскажува на социјалните мрежи, прв стана Лопез, неговиот противник Невес остана на подот.