Пливачката федерација објави фотографии од рестартот, по пауза од 3 месеци повторно отворен базенот во склоп на СЦ „Борис Трајковски.

Националната пливачка федерација напиша дека се враќаат со нова енергија, секако со новите протоколи.

„После 3 месеци се вративме на базен. Во овие моменти е најважно да се почитуваат препораките и мерките. Почнуваме одново со нова енергија“.