Американската пливачка Кејти Ледецки е една од најтрофјените во историјата на пливањето, освои 20 златни медали, што е рекорд во историјата на женското пливање.

Ледецки се пофали на твитер со подвиг кој ретко успеал некој да го направи, пливаше 50 метри краул со чоколадно млеко на глвата, неверојатна смиреност.