Руската пливачка репрезентативка, Јулија Јефтимова привлече големо вниманание на социјалните мрежи откако објави едно видео на Инстаграм.

Станува збор за нејзиниот метод и начин на тренинг за одрќување на формата додека трае карантинот поради коронавирусот.