Менаџерот на Иван Чупиќ демантраше дека играчот на Вардар преговарал со Динамо Букурешт, тоа што го објавија медиумите во Романија е изненадување за Милан Павичевиќ.

Чупиќ никогаш не бил во преговри со Динамо Букурешт, тврди Павичевиќ .

„Зачудени сме од тоа што го прочитавме во медиумите. Ромаците односно Динамо Букурешт никогаш не го контатирале Чупиќ“ –  изјави менаџерот Павичевиќ.

Чупиќ беше меѓу првите кој прифати помала плата и продолжување на соработката со Вардар.