Тимур Дибиров преку Инстаграм се обрати на навивачите на Вардар, ситуацијата не е воопшто лесна, Криштопанс и Атаман си заминаа, уште неколку играчи се на излезна врата.

Русинот во оставот на Европскиот првак со порака на Инстаграм: