На точно 194 дена пред почетокот на Европското првенство во ракомет за мажи, познати се  и цените на влезниците на континеталниот собир каде ќе игра  и репрезентацијата на Македонија.

Виена е градот домаќин на натпреварите на нашиот национален тим, за да ги следите мечевите на нашата репрезентација ќе треба да одвоите 29 евра дневен билет, цена која  и не е така скапа за еден ваков настан.

Пакет влезници  за натпреварите од групната фаза, вкупно  шест натпревари,  ќе ве чини од 84 евра до 249 евра, цената на билетите зависи  од позициите во салата, изборот е голем  и можете уште од денеска да купите влезници за настапот на Македонија во Виена.

Линк :

https://www.oeticket.com/en/artist/ehf-euro/handball-mens-ehf-euro-2020-wien-day-tickets-2313343/?affiliate=H00