Македонсите репрезентативци стигнаа во „Виенер Штадхале“ , вечерва од 18-15 часот ќе го одиграат клучниот меч за продолжување на анстапот на ЕУРО 20202.

Австрија мора да падне, победа со два гола не носи во следната рунда.