Расмус Бојсен продолжи со објавувањето на најдобрите во ракометот. Данецот овојпат одлучи да состави дрим-тим од играчи кои го одбележаа овој спорт во 21 век.

Меѓу нив е и нашиот репрезентативен капитен, Кирил Лазаров.