Македонскиот репрезентативец Дејан Манасков се врати во тимот на Веспрем, кои веќе започнаа со трензи по пауза од два месеци.

Манасков заедно со своите колеги веќе почнаа да ја брусат формата која треба зениот да го доживее кон крајот на годината, кога во Келн ќе биде одржан Ф4 турнирот во Лигата на шампиони.