Данило Брестовац ги одбра играчите со кои ќе се спротистави на Шведска, средбата започнува од 20-30 часот со пренос на МТВ.

 Брестовац реши да настапи без Михајло Младеновиќ, Никола Даниловски, Мартин Серафимов и Горан Крстевски.