РК Вардар го продолжува рокот за продажба на сезонските билети, клубот им излезе во пресрет на навивачите кои сакаат да купат „вредно парче хартија“ за настапите на македонскиот шампион во елитното натпреварување, Лигата на шампионите.

На барање на повеќемина навивачи кои побараа повторно да можат да купат сезонски билети за сите натпревари на Вардар им излегуваме во пресрет и истото ќе може да го сторат и следните денови. Потоа ќе продолжи повторно продажбата на поединечни билети за следните два домашни натпревари во ЕХФ лигата на шампионите.

 

Повеќе детали ОВДЕ.