РК Вардар се пофали со нова ѕвездичка на логото на официјалниот автобус. Освоената втора титула во Лигата на шампионите го разубави и логото на ракометниот првак на Европа и Македонија.

На фејсбук РК Вардар го прикажа официјалниот автобус  со новото лого „украсено“ со две ѕвездички.