Шпанија и Хрватска одиграа натпревар за паметење. Израмнети по квалитет и по желба, двете репрезентации го дадоа и последниот атом од своите сили.

Шпанија победи, но не ќе беше незаслужено ако златото го однесоа и Хрватите.

Фото: