Големиот успех на Вардар и втората европска титула освоена во Келн очигледно е инспирација за сите, па доживеавме најголемиот македонски бредн да добие и турбо-фолк навивачка химна.

Пее извесен Влатко Алексовски облечен во дрес на европскиот шампион.

Музиката е налик односно слична на таа на бугарската пејачка Преслава и нејзината песна Шушана.

И тоа дочекавме.