Навивачката група на Вардар, секогаш верните Комити, со порака на фејсбук го поздравија Игор Карачиќ, еден од најомилените играчи на навивачите од црвено-црната армија.

Комити му порачаа на Карачиќ дека секогаш ќе го бодрат, се поставува прашањето дали тие нешто знаат повеќе од другите, дали Хрватот се враќа во Вардар.

„Каде и да одиш Скопје ќе те памети…Ќе ти пеат ќе те слават твоите Комити…ОоОоОо Игор Кара, ти си наша иконаааа,те чекаме дома Мајсторе !