Поранешниот македонски репрезентативец , Немања Прибак ја засили Војводина, шампионот на Србија создава квалитетен тим во пресрет  на настапите во СЕХА.

Покрај Прибак, екипата на Војводина ќе го доведе  и Милан Вучковиќ, преговорите се во завршна фаза и се очекува  и негов потпис во најкраток можен рок.