РК Вардар обајви фотографии на фејсбук, во главна улога Иван Чупиќ со Димитар Димитриоски.

Секој совет од пискусните колеги е добредојден, особено ако е од играч кој има три шампионски титули во ЕХФ Лигата на шампионите, од нив две со Вардар, Иван Чупиќ зборува, младиот Димитар Димитриоски внимателно го впива секој збор, се вели во објавата.

 

 

ФОТО: РК ВАРДАР 1961