Додека вардарци се подготвуваат за саботниот натпревар против Кјерлце во Лигата на шампионите на официјалниот профил на СЕХА лигата поставено е видео со акцентот е ставен на головите на Чупиќ, Дибиров и на Скубе.

„Ова фантастично трие е вистински доказ дека динамитот доаѓа во мали пакетчиња. Погледнете ги нивните акции“ – пишуваат од СЕХА.