Трансферот на Сташ Скубе во ПСЖ пропадна, репрезентативецот на Словенија останува во Скопје  на задоволство на навивачите на Вардар.

Скубе потврди дека трансферот во последен момент е откажан  и дека планира да се задржи во престолнината на Македонија подолго време.

„ Се беше договорено со ПСЖ,  но  во последен момент се случи компликација која не би сакал да ја коментирам. Засега ситуацијата со Вардар е добра, се гледам себе како уште долго го носам дресот на Вардар“ -изјави Скубе.