Стојанче Стоилов за ТВ магазинот на СЕХА во пресрет на новата сезона одговараше на прашања за очекувањата, за Вардар и минатата сезона.

Капитенот на Вардар, Стоилов, поради повреда не е на Супер Глоуб во Саудиска Арабија, имаше интересни одговори, на прашањето зошто го одбрал дресот со број пет ќе рече:

„Нема некоја посебна причина, можеби затоа што во школо немав петки“ – изјави Стоилов.

Целото интервју овде: