Даинис Кристопанс сезонава ќе игра за Вардар а од идната ќе настапува во ПСЖ, во Македонија ужива, и вели ќе му недостасува Скопје.

Во интервју за СЕХА, Кристопанс рече дека најмногу кога ќе замине од Македонија ќе му недостасува ајварот, а потоа го опиша од што се прави.