СЕХА лигата ги објави топ „спин“ головите во историјата на  лиагата, Тимур Дибиров има место меѓу најдобрите реализатори.

Дибиров од Вардар и кружниот напаѓач на Еурофарм Пелистер, Елмир Граџан, се дел од најатрактивните голови со „спин“.

СЕХА е во прекин поради пандемијата од коронавирусот, се очекува продолжение кон крајот на август.