Киелце на Игор Карачиќ загуби на гости кај Фленсбург со 31-30, Хрватот кој е македонски зет, го постигна најубавиот гол на мечот.

Карачиќ леташе во воздух и по цепелинот се запиша во литата на стрелците, мечот го заврши со три гола, овој е најубавиот на средбата.