Доскорешниот голман на европскиот првак Вардар, Дејан Милосављев ја има најдобрата гголманска интервенција за минатата сезона во Лигата на шампионите на ЕХФ. Европската ракометна федерација денеска го објави видео изборот со најдобрите 20 одбрани. На петото место е втората вардарова ракавица Гедбан. Уживајте….