Македнија убедливо е поразена од Шведска, емотивен момент на средбата имаше нашиот репрезентативец Марио Танаскоски.

Македонскиот репрезентативец едноставно не се воздржа, емоциите позитивно го совладаа, со солзи во очите ја пееше химната на Македнија, ова е момент на мечот „Денес над Македонија се раѓа“…