Поранешните ракометарки на ЖРК Вардар, Јованка Радичевиќ и Андреа Лекиќ, во секоја прилика ја искажуваат љубовта која ја чуствуваат кон Македонија.

Двете ракометарки пријатно ги изненадија навивачите на „црвено-црните“, откако во Белград решија да ја запеат „Македонско девојче“.