Вардар има „бомбардер“, Блесна Кевин Њокас кој запиша 8 гола, од исто толку обиди, беше најдобар на паркетот во СЦ „Јане Сандански“, едноставно непогрешлив, во победата на црвено-црните проитв Мешков со 35-27.

Њокас им 35 години, одигра маестрално против Мешков, ова се дел од неговите мајстории на вќерашниот меч: