Веселин Вујовиќ се однесуваше неспортски и вулгарно за време на тајм-аут на мечот од СЕХА лигата меѓу Мешков Брест и Загреб.

Тренерот на Хрватскиот шампион со погрдни зборови му се обрати на еден од своите играчи за време на тајм-аутот на овој натпревар…

ВИДЕО: