Македонија и Египет во моментов го играат натпреварот од второто коло на мундијалот, ние сакаме да го поправиме впечатокот од поразот со Шведска изразен со 12 гола разлика.

Македонските репрезентативци делуваат мотивирано, ја испеаа химната во еден глас, Лазаров делуваше најгласно.