Tag: Европски игри
Лош настап во квалификациите

Емил Павлов без медал на ЕИ во Минск

пред 2 години
НА КРАЈОТ ПЕТТО МЕСТО ЗА НАШИОТ БОРАЧ

Нуров не успеа да дојде до бронзениот медал на Европските игри

пред 2 години
По победата во репасажот

Нуров ќе се бори за бронзен медал на Европските игри во Минск

пред 2 години
На трката за 200 метри

ФОТО: Македонскиот кајакар Малески не избори пласман во финалето

пред 2 години
На европските игри во Минск

ФОТО: Македонскиот борач Владимир Егоров го победи Давидови Џиви

пред 2 години
велосипедизам

ФОТО: ЕИ Минск: Петровски на 106-тото место во велосипедизам

пред 2 години
На Европските игри во Минск

ФОТО: Боксерот Гоце Јанески поразен од Малој

пред 2 години
Олимпизам

Видео: Богданов поразен и во репасажот на ЕИ во Минск

пред 2 години
Олимпизам Останати спортови

Видео: Богданов поразен од домашниот натпреварувач Кокша на ЕИ во Минск (самбо)

пред 2 години
Битката за медали може да започне

ВИДЕО: Минск блесна во знакот на Европските игри, Македонија посакува барем еден медал

пред 2 години