Канаѓанката Ежени Бушар организираше проект дружба, за да отидете на вечера со убавата тенисерка ќе мораше да платите максимални 85.000 долари за сигурно да закажете состанок.

Бушар го организира овој проект за да собере средства кои ќе ги донира во борба против пандемијата од коронавирусот, некој среќник платил 85.000 долари и закажа средба со Канаѓанката.

„85.000 долари!? Вие не сте „нормални“, не очекував дека ќе соберам толку пари, среќна сум што го поддржавте овој проект, ќе помогнеме многу во борбата против ковид-19“- изјави Бушар.