Роџер Федерер се подготвува за рестартот во тенисот кој е стопиран поради Ковид-19, Швајцарецот објави нова колекција на патики, изгледаат извонредно.

Спонзорските договори кои ги има Федерер се неверојатно добри, тој има цела линија на производи со знакот „РФ“, сега има нов дизјан на патики, „The Roger Centre Court 0-Series“, ќе бидат проиведени само 1000 пара, и ќе бидат пуштени во продажба.