Бугаринот Григор Димитров е дел од турнирот кој го организира Новак Ѓоковиќ во Белград.

Димитров ќе настапи на „Адриа тур“, вчера пристигна во Белград, беше пречекан лично од Новак Ѓоковиќ.

Главните мечеви на „Адриа тур“ започнуваат за два дена.