Новак Ѓоковиќ со фотографија од патиките за Олимписите игри во Токио, испрати јасна порака по повод одложувањето на игрите.

„Минатата година настана оваа слика во Јапонија. Тажен сум што Олимписките игри се одложени, но сигурен сум дека тоа е правилна одлука. Најбитно е здравјето на луѓето, одвај ја чекам 2021 и Токио“-напиша Србино на друштвените мрежи.