Новак Ѓоковиќ ќе го загуби првото место на АТП листата на почетокот од декември,повод смената на листата АТП излезе со карикатура која потоа беше избришана.

Повод за бришењето беше реакцијата на навивачите на Ѓоковиќ кои сметаа дека оваа карикатура е навредлива.

Сепак кога нешто ќе излезе на социјалните мрежи тешко дека потоа може да се избрише засекогаш.