Рафаел Надал одлучи да си купи нова, луксузна, 24 метри долга јахта.

Поранешниот светски број еден откако ја продаде предходната јахта позната како „Бетовен“ реши повторно да инвестира во уште еден луксузен брод на кој ќе ги минува дел од слободните денови.