Најдобрите хрватски тенисери Марин Чилиќ и Борна Чориќ го потврдија учеството на хуманитарниот турнир „Adria Tour“ кој е организиран од Новак Ѓоковиќ.

Борна и Марин ќе настап на турнирот во Задар кој е еден од петте градови каде треба да се одржи овој „Adria Tour“.

„Му благодарам на Марин и Борна што ја прифатија мојата покана за учетство и тоа што тоа ќе биде доброволно без никакви финансии. Станува збор за двајца црвни тенисери и одлични момци, кои го потврдија тоа и овој пат. Долго ги познава, приватно се дружиме и се почитуваме. Драго ми е што ќе бидат од овој настан“– истакна Ноле.