Горан Иванишевиќ и Ник Кирјос отворија „војна“ преку социјалните мрежи, Хрватот го пецна  Австралиецот со изјава дека  не би сакал да биде тренер на Кирјос бидејќи немал што да го советува.

На ова реагираше Кирјос, кој не остана без коментар, преку твитер му порача на тренерот на Ѓоковиќ дека  ни тој не сака да соработува со Иванишевиќ.

Одговорот беше краток и јасен од Кирјос:

„Ни јас со тебе “