Ник Кирјос на Матсерсот во Синсинати повторно во свој препознатлив стил реагираше кон судиите, сега го плукна и навредуваше главниот судија Фергус Марфи зa што е финасиски казнет.

Кирјос ќе плати 113.000 долари за плукањето во Синсинати но и повторно беше расположен за „разговор“ …