Марија Шарапова има 33 години, изгледа прекрасно, вежба секој ден, објави видео кое ги збудале фановите.

Русинката живее во Америка, активна е на Инстаграм каде постираше видео на кое вежба, повторно ги привлече симпатиите на фановите…