Горан Иванишевиќ поради отсуство на Марјан Вајда е промовиран за главен тренер на Новак Ѓоковиќ за време на мастерсот во Синсинати.

Ученикот и учителот ги заменија улогите, но и спортот, па Ноле го учеше Иванишевиќ и по некоја кошаркарска стратегија.

„Десното јајце е намерно поголемо бидејќи е на десна страна“ – му објасни Ѓоковиќ на својот ментор, кој ја прифати мудроста на тенисерот.