Многу спортисти се во самоизолација, еден од нив е тенисерот Станислас Вавринка кој очигледно веќе не може да се бори со оваа ситуација.

На шега, Вавринка се запраша: Дали полудев?

Швајцарецот на Инстаграм често објавува фотографии како готви, тренира, последната беше навистина необична.