Поранешниот освојуваш на Вимблдон, Енди Мареј се опорави од повредата иа грбот и полека се врќа во ритам во очекување на рестартот на спортот поради коронавирусот.

Неговиот тренинг започнал добро, но со завршниот удар, топчето завршува кај соседите, момент на кој очигледно не се гордее премногу тенискиот ас.